ЗА НАС

Precision turning and milling supplier Bulgaria
ЗА НАС

С повече от 30 години опит в сферата на струговането и фрезоването

Фирма ДАННИК ООД е създадена през 1994 г. в град Казанлък. Дейността и е свързана с изработването на прецизни стругови и фрезови детайли за всички области на машиностроенето. Фирмата е поддоставчик на машинни елементи за водещи производители в страната и чужбина. ДАННИК ООД притежава сертификат за качество ISO 9001:2015 на Bureau Veritas.

През годините ДАННИК ООД се е доказала като коректен партньор, който предлага висококачествена продукция на конкурентна цена в утвърдените срокове. Динамичното развитие е основна цел на компанията, включващо непрекъснато разрастване на производството, чрез внедряване на нови производствени технологии и машини с подобряване на качеството и намаляване на себестойността, разработване и въвеждане на нови продукти в производствения процес, проучване на нови пазарни ниши и разширяване на търговското търсене.

МИСИЯ

Като малка фамилна компания, нашата ежедневна мисия е да се отличаваме с високо ниво на качество на произвежданите детайли. Създаваме стабилни и дългосрочни партньорства с нашите клиенти. Водени от стремежа за постоянен напредък и растеж, ние се ангажираме да  да продължим развитието си, за да отговаряме на най-високите стандарти в индустрията.

ВИЗИЯ

Динамичното развитие е основна цел на компанията, включващо непрекъснато разрастване на производството, чрез внедряване на нови производствени технологии и машини с подобряване на качеството и намаляване на себестойността, разработване и въвеждане на нови продукти в производствения процес, проучване на нови пазарни ниши и разширяване на търговското търсене.