За фирма "ДАННИК" ООД

3-IMGP2626-1024x678
ЗА НАС

Фирма ДАННИК ООД е създадена през 1995 г. в град Казанлък.

Дейността и е свързана с изработването на детайли и метални изделия за всички области на машиностроенето. Фирмата е поддоставчик на машинни елементи за Пневматика-Серта, МАДАРА, М+С Хидравлик и други фирми в страната и чужбина. ДАННИК ООД притежава сертификат за качество ISO 9001:2008 на Bureau Veritas.

През годините фирмата се е доказала като коректен партньор, който предлага висококачествена продукция на конкурентна цена в утвърдените срокове. Динамичното развитие е основна цел на компанията, включващо непрекъснато разрастване на производството, чрез внедряване на нови производствени технологии и машини с подобряване на качеството и намаляване на себестойността, разработване и въвеждане на нови продукти в производствения процес, проучване на нови пазарни ниши и разширяване на търговското търсене.

ПРЕДНАЗНАЧЕНИЕ

Lorem ipsum

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Nulla euismod ante eget ipsum blandit luctus. Ut convallis, neque non sollicitudin imperdiet, elit orci accumsan nisi, finibus facilisis ligula neque nec mauris. Sed ac arcu venenatis.Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Nulla euismod ante eget ipsum blandit luctus. Ut convallis, neque non sollicitudin imperdiet, elit orci accumsan nisi, finibus facilisis ligula neque nec mauris. Sed ac arcu venenatis.

ВИЗИЯ

Нашата визия е да се превърнем в международно призната компания, която се отличава с високо ниво на качество и иновации в производството на хидравлични елементи. Желаем да бъдем предпочитан партньор за нашите клиенти, като създадем стабилни и взаимноизгодни отношения с тях. Водени от стремежа за постоянен напредък и растеж, ние се ангажираме да разширим нашето присъствие на световния пазар и да продължим развитието си, за да отговаряме на най-високите стандарти в индустрията.

МИСИЯ

Динамичното развитие е основна цел на компанията, включващо непрекъснато разрастване на производството, чрез внедряване на нови производствени технологии и машини с подобряване на качеството и намаляване на себестойността, разработване и въвеждане на нови продукти в производствения процес, проучване на нови пазарни ниши и разширяване на търговското търсене.